Dra opp i luften med høytflygende spill på nettet. Det finnes mengder av gratisspill og spilleautomater med flytema, og du kan spille dem alle direkte i nettleseren, enten du har PC eller Mac.

Gratisspill med flytema

flying_138316955Gratisspill finnes på flere sider. Noen av disse sidene har hundrevis av spill i ulike kategorier. Leter du etter gratis flyspill til deg selv eller barna, bør du besøke Spillespill.no. Der kan du klikke på spill etter tema, eller søke på den typen spill du er interessert i. Flyspillene inkluderer fly, raketter, fugler og flygende dyr, så det er bare å slå seg løs.

Flygende videoautomater

Videoautomater kan handle om alt mellom himmel og jord, og selvsagt finnes det også automater med flytema. På Videoslots.com finner man SkyWay fra Playson; dette er en nostalgisk automat med klassiske piloter i hovedrollen. Temaet er egentlig et luftskip, men det er jo også et slags fly. Hvis du husker filmklassikeren Hjelp – vi flyr! så har denne også blitt gjort til en spilleautomat som heter Airplane! En annen spilleautomat heter Airplanes, så merk deg at de to navnene er nesten like, men spillene er forskjellige. I Airplanes er symbolene ulike flytyper, fra de gode gamle til de moderne. Spillet har 20 gevinstlinjer. Flight Zone er en automat der temaet er krigsfly.

Konsollspill

Liker du flyspill, finnes det også en mengde konsollspill å velge blant, fra flysimulatorer til actionfylte luftkamper. Hvis du liker konsollspill, kan du holde deg oppdatert om nye spill på nettsiden Gamereactor.no. Der kan du også lese nyheter fra spillbransjen, samt interessante artikler. Flyspill kan passe både til store og små, selv om noen konsollspill kan ha litt høyere aldersgrense enn gratisspillene på nettet. Husk at også spilleautomater kan spilles gratis, slik at du kan finne ditt favorittspill før du begynner å spille med ekte penger.