Vi kjenner alle følelsen når man endelig står der med den nye mobilen i hånden. Kanskje er det den nyeste iPhone-modellen du nettopp har tatt ut av den ikoniske hvite esken. Med ærefrykt stryker du over det lille underverket som nå er ditt. Dessverre er det ikke alltid så lett å holde skjermen like glatt og fin som den var da du fikk den.

Riper kan oppstå selv ved vanlig bruk

Mobilen har blitt et verktøy som er med oss overalt i hverdagen. Den fiskes ut og puttes ned igjen i lommer og vesker et titalls ganger i løpet av en vanlig dag. Vi bruker den til å finne frem treningsøkten vi skal gjøre og musikken vi skal trene til. Den er kameraet vi tar bilder som viser verden hvem vi er. Vi bruker den til å melde med familie og ringe venner, lese nyheter eller se en serie for å slappe av. Og en gang innimellom kommer vi kanskje borti den med nøkkelknippet eller bommer på nattbordet når serien er slutt og telefonen skal legges bort. Da oppstår det lett skader.

Skjermbeskyttere virker

Visste du at du enkelt kan beskytte telefonen din mot skader og ripete skjerm? Skjermbeskyttere hjelper skjermen å motstå uhell. Foreta et kjøp på nett i dag.