Det er alltid fornuftig å ha god tid når du skal ut på reise, ettersom du da slipper å stresse og du kan være sikker på at du kommer tidsnok dit du skal. Likevel kan det bli svært så kjedelig å være såpass presis. For det betyr at du faktisk må vente. Når du så har sett på alle bøkene og alle artiklene i de forskjellige butikkene eller spist all den maten som du har plass til på kaféen, ja hva skal du ta deg til i ventetiden da?

  1. Legg kabal. Ha med en kortstokk og legg en kabal eller last ned et kabalspill til smarttelefonen. Det er utrolig hvor raskt tiden går når du legger kabal.
  2. Ta en selfie. Utrolig mange poster hvor og når de reiser, gjerne med en selfie. Så ta en selfie og send til dine kjente og kjære for å fortelle dem at du snart er fremme.
  3. Spill et kasinospill. Her er noe som virkelig kan korte ned på ventetiden din og som kan få deg til å glemme den helt. Kanskje er det lurt å sette deg ved gaten når du skal spille, slik at du ikke helt glemmer hele flyturen.
  4. Spill poker. Et annet spillalternativ er poker på nett. Du kan spille forskjellige pokerspill og pokerturneringer på smarttelefonen din. Enten du velger å spille live eller du velger å laste ned et spill, så er dette en fin måte å få tiden til å gå litt raskere på. Har du god tid kan det hende at du rekker å bli med på en turnering.
  5. Lytt på en podkast. Finn en god podkast og lytt til denne for enkel underholdning. Har du ekstra god tid så kan du høre flere episoder i en serie.