Det er lite som slår en flytur under skyfri himmel, og adrenalinet og frihetsfølelsen dette gir. Det er derimot verken trivelig eller trygt å fly når det er dårlig vær. Likevel er det mange ting du kan finne på innendørs, mens stormen rager utenfor. Innendørsaktiviteter kommer i alle former og fasonger. Du kan finne underholdning for både store og små: For hele familien, og aktiviteter for enkeltpersoner.

Kreative ideer

Ulike typer brett- og kortspill har vært populært i Norge i alle tider. Spesielt på hytteturer, eller ved dårlig vær. Disse kan nytes med hele familien, og blir enda hyggeligere med snacks og stearinlys for å sette stemningen. Dersom du har barn, finnes det flere kreative ideer dere kan gjøre hjemme. Lage hytte av tepper, eller figurer av trolldeig, er både spennende og hyggelige leker.

Spill på nett

Det finnes også flere ting å gjøre på nett. Du kan for eksempel sette deg godt til rette i sofakroken med en god film eller serie, og en kopp kakao. En god bok er også et populært alternativ for regnværsdager. Det finnes utallige spennende spill på nett, der du kan spille alene, eller med virtuelle motstandere. Prøv eventuelt lykken på et nettcasino, som videoslots.com/no/. Ta del i spenningen!